DIDACTIC.MD

Forumul educațional
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiți | 
 

 Concursul National Generatia PRO

In jos 
AutorMesaj
MarriusMesaje : 10
Data de înscriere : 14/10/2008

MesajSubiect: Concursul National Generatia PRO   Mar Oct 14, 2008 8:41 pm

CONCURSUL NAȚIONAL ,,GENERAȚIA PRO’’
anul IV, ediția I – decembrie 2008


I.S.J.MEHEDINȚI/ EDITURA ȘTEF și COORDONATORII PROIECTULUI EDUCAȚIONAL „PRO Educația” anunță modul de desfășurare a CONCURSULUI ,,GENERAȚIA PRO’’ , concurs ce a ajuns la al IV-lea an, cu peste 10 000 de elevi inscrisi anual

- coordonatorul concursului la nivelul unității școlare anunță numărul de participanți pe fiecare disciplină: MATEMATICĂ, LB.ROMĂNĂ, CULTURĂ GENERALĂ;

- costurile necesare desfășurării concursului rămân neschimbate: 7RON/probă de concurs, din care 1 RON/probă concurs revine cadrului didactic pentru cheltuieli legate de desfășurarea concursului, iar suma de 6 RON/probă concurs/elev este necesară pentru tipărirea revistelor de concurs, diplomelor, premiilor și cheltuielilor poștale;

- plicurile cu reviste pentru fiecare probă sunt expediate către școli, iar zilele de concurs sunt următoarele:
- LB.ROMÂNĂ-08.12.2008, ora 9;
- MATEMATICA-10.12.2008, ora 9;
- CULTURA GENERALĂ-12.12.2008,ora 9;


- fiecare revistă de concurs conține 20 de subiecte/probă în conformitate cu programa școlară, talon de participare cu datele fiecărui elev, grilă de concurs, creații ale elevilor și alte informații hazlii care urmăresc să-i bine dispună pe cititori;

Pentru o bună desfășurare a concursului, rugăm cadrele didactice să respecte următoarele cerințe în formularea subiectelor:
- concordanța cu programa școlară;
- formulare clară, corectă și coerentă;
- existența celor trei variante de răspuns din care una să fie corectă;
- precizarea numelui cadrului didactic propunător și școala de proveniență;
- încercuirea răspunsului corect pentru întocmirea grilei de corectare;

Pentru efortul depus în cadrul acestui concurs cadrele didactice primesc diplomă de organizator, dar și de evaluator deoarece în plicurile cu revistele de participare se vor găsi și grilele de răspuns. După desfășurarea fiecărei probe de concurs, cadrul didactic decupează grila completată de elev împreună cu talonul cu date personale, o corectează și acordă un punctaj de la 0 la 100 (5 puncte / item rezolvat corect), completează diplomele elevilor menționând punctajul obținut și acordă Premiul I pentru 90- 100 PUNCTE, Premiul II pentru 75 - 85 PUNCTE, Premiul III pentru 60 - 70 PUNCTE, MENȚIUNE pentru 50 - 65 PUNCTE, iar pentru un punctaj între 5-45 PUNCTE se acordă diplomă de participare.

Coordonatorul de concurs este rugat să transmită odată cu numărul de elevi înscriși în concurs și lista nominală cu cadrele didactice implicate pentru completarea diplomelor de către I.S.J. Mehedinți.

Editura Ștef va trimite odată cu revistele de concurs diplomele elevilor, cadrelor didactice și premiile elevilor. Tombola va fi organizată la nivelul fiecărei unități de învățământ de către cadrele didactice implicate în concurs la o dată stabilită de fiecare colectiv de cadre de comun acord.
Am luat această hotărâre pentru transparență și pentru a răspunde solicitărilor dvs. cu privire la data premierii.

NOU! Începând cu acestă ediție publicăm creații ale elevilor (cântece, poezii, eseuri, rețete culinare, propuneri de jocuri , concursuri, prezentări ale unor proiecte interesante) pentru a fi prezentate în completarea revistelor cu subiectele de concurs. Așteptăm propunerile elevilor la aceeași dată și pe aceeași adresa la care trimit și cadrele didactice subiectele pentru concurs.Fiecare creație trebuie sa fie însoțită de numele elevului, al cadrului didactic, clasa, școala și localitatea unde își desfășoară activitatea.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, ne puteti contacta la telefon: 0746.323.478 sau prin e-mail, la adresa: i.marrius@yahoo.comVă mulțumim și așteptăm participarea dvs!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Concursul National Generatia PRO
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIDACTIC.MD :: .::Curriculum și Manuale::. :: Învățămînt primar-
Mergi direct la: